Група компаній "Епіцентр К" 10-11 вересня відкриє два нові торговельні центри у Києві та Львові сумарною площею 120 тис. кв. м, повідомила пресслужба групи.

"Нові ТЦ мережі "Епіцентр" у Києві та Львові стануть найбільшими торговельними об'єктами в країні, введеними в експлуатацію з початку широкомасштабної війни. Їх відкриття дозволить створити понад 1,2 тис. нових робочих місць, а річні відрахування до місцевих та державного бюджетів, за попередніми оцінками, перевищать 145 млн грн", – процитовано у повідомленні в.о. директора із роздрібної торгівлі мережі "Епіцентр" Дмитра Танька.

Згідно з пресрелізом, об'єкт у Львові буде відкрито у новому для компанії форматі торговельно-розважального центру, він буде найбільшим ТЦ мережі на заході України. Площа першої черги об'єкту становитиме 90 тис. кв. м. Два поверхи ТЦ будуть доступні одразу після відкриття, а третій, площі якого пропонуються в оренду, буде відкрито пізніше.

На першому поверсі львівського ТЦ будуть розміщені як традиційні для "Епіцентру" відділи, так і нові магазини (Workshop із інструментами, "Автомол" із товарами для автомобілістів). Крім того, відкриється найбільший у мережі продуктовий Food Market площею близько 4 тис. кв. м із фудкортом на 260 місць та повним циклом власного виробництва.

Другий поверх ТРЦ міститиме зону відпочинку, а також відділи "Галереї Деко" (6 тис. кв. м), "Сад та город" (5 тис. кв. м), "Центр меблів" (3,7 тис. кв. м) ). Дитячий магазин "E.Pic" (2 тис. кв. м) із активною зоною розваг.

Інфраструктура ТРЦ у Львові також включає великий атріум для ярмарку сезонних товарів, паркування першої черги на тисячу машиномісць та пішохідну зону із зеленою зоною відпочинку.

Як повідомляє "Епіцентр К", торговельний центр у Києві стане дев'ятим об'єктом мережі у столиці. Його загальна площа – 30 тис. кв. м, сумарна місткість надземного та підземного паркінгу – 600 машиномісць.

Асортимент ТЦ становитиме понад 170 тис. артикулів, зазначає група. Також відкриється Food Market (3 тис. кв. м) із фудкортом, а також центр техніки "ЦЕ ТЕ", "Салон килимів", "E.pic", "Галереї Деко", "Центр меблів" та інші відділи. Також у ТЦ розташований магазин Intersport із баскетбольною ігровою зоною.

ТОВ "Епіцентр К" створено у 2003 році, відкрило свій перший гіпермаркет у Києві у грудні того ж року. Станом на 24 лютого 2022 року мережа налічує 80 ТЦ "Епіцентр" та гіпермаркетів "Нова лінія" в Україні.

За час російсько-української війни повністю знищено три торгові центри у Чернігові, Бучі, Маріуполі. Частина об'єктів мережі призупинила роботу через близькість бойових дій, деякі розміщені на тимчасово окупованій території.

За даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, учасниками ТОВ "Епіцентр К" є Олександр Герега (51,3%), Галина Герега (47,97%) та Тетяна Суржик (0,73%).

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Может Заинтересовать

В енергосистемі України дефіциту е/е немає, вчора знову обмежувалося її виробництво ВДЕ — Міненерго

Через сприятливі погодні умови і відповідно активне виробництво електроенергії сонячними с…