"Нова пошта" розпочинає підготовку до високого сезону продажу до Нового року та запрошує до співпраці перевізників із вантажівками, прогнозуючи зростання відправлень цього року на 35-40% порівняно з літом, повідомила пресслужба компанії у понеділок.

"Це не тимчасове партнерство. Усі нові партнери залишаються працювати з нами на постійній основі. Ми запрошуємо водіїв з власними авто та компанії з автопарком, щоб забезпечити максимальну швидкість доставки та безперебійну роботу логістичної мережі по всій країні, навіть у щойно деокупованих регіонах", – повідомив директор транспортної логістики "Нової пошти" Дмитро Цимбаревич, якого цитує пресслужба.

Він також додав, що "Нова пошта" надає переваги українським компаніям, щоб разом підтримувати економіку.

У компанії повідомили, що з жовтня до Нового року розпочинається високий сезон. На цей період припадає найбільша кількість покупок з українських інтернет-магазинів та з-за кордону.

За даними "Нової пошти", попередні роки в цей період обсяги відправлень зростали приблизно на 50-60% порівняно з літніми місяцями. У поточному році очікується зростання на рівні 35-40%.

Згідно з повідомленням, більше вантажних автомобілів потребують 15 обласних центрів та міст, зокрема Київ, Одеса, Дніпро, Харків, Миколаїв, Івано-Франківськ, Умань, Кривий Ріг, Кропивницький, Черкаси, Чернігів, Запоріжжя, Кременчук, Житомир та Вінниця.

Щоб стати перевізником "Нової пошти", потрібно мати зареєстровану компанію або бути підприємцем, вантажівку стандарту від EUR5 з суцільнометалевою будкою, оснащену гідробортом. У пріоритеті автомобілі вантажопідйомністю від 3 до 20 тонн.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Может Заинтересовать

«Автомагістраль-Південь» візьме участь у будівництві аеропорту поруч із Бухарестом

Румунія підписала договір із консорціумом концесіонерів Avant Airports і "Автомагістр…