Голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький повідомив про відновлення енергопостачання всіх споживачів в області вранці у четвер після російських ракетних ударів по об'єктах енергетичної інфраструктури у середу.

"23 листопада під час повітряної тривоги ворог завдав двох ракетних ударів по електропідстанції у Львівській області… Цей об'єкт опинявся під ударами і раніше. Через вчорашні удари підстанція дістала критичних пошкоджень, унаслідок чого 1,5 млн абонентів Львівського, Яворівського та Червоноградського районів залишилися без електрики. Станом на цей час усі постраждалі вчора абоненти знову заживлені. Електроенергію вони отримують в обхід пошкодженої підстанції", — написав Козицький у телеграмі.

При цьому він зазначив, що планові та аварійні відключення в області продовжаться. "У вас може не бути світла, тому що вчора ворог завдав масованого ракетного удару у всій країні, пошкоджено багато енергооб'єктів. Щоб збалансувати роботу енергосистеми, НЕК "Укренерго" змушена запровадити всі типи аварійних та погодинних відключень", — додав голова обладміністрації.

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Может Заинтересовать

Ferrexpo завершило 2023 рік із чистим збитком $84,8 млн

Гірничорудна компанія Ferrexpo з основними активами в Україні у 2021 році отримала чистий …